Luna noiembrie vine cu prețuri mici la Atelierele UNIKA

De Frimu Ghinea 20 Noiembrie 2018, 16:23 Utile

 

Se aproprie sărbătorile de iarnă și implicit, sfârșitul anului 2019. Pentru marile companii, dar și pentru cele mici, înseamnă mai degrabă că perioada dăruirii de cadouri corporate bate la ușă. Pregătiri peste pregătiri și idei peste idei. Cam asta se întâmplă în timpul acesta cu angajatorii, dar și cu angajații care vor să-și bucure liderii. Cum magazinele sunt din ce în ce mai aglomerate, cea mai la îndemână modalitate pentru afaceriști și nu numai a devenit online-ul. Bineînțeles că și cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică, Atelierele UNIKA, are un magazin online unde se regăsesc o mulțime de reduceri pentru cadourile corporate. Prețuri mici, calitate mare!

Am pregătit în acest articol câteva sugestii numai bune de urmat!

  1. Etui cărți de vizită

Etuiul pentru cărțile de vizită este ideal pentru orice om care lucrează în cadrul unei companii și care are adesea întâlniri importante pe plan profesional. Pentru o organizare mai bună, dar și pentru a păstra aspectul cărților de vizită, etuiul destinat acestora este soluția. Dacă aspectul cărților de vizită se înrăutățește pentru că nu sunt așezate corespunzător, ele nu vor mai putea fi înmânate persoanelor cu care desfășurați întâlniri de afaceri. Mai mult decât atât, cărțile de vizită fac parte din imaginea voastră și a companiei. Nimeni nu și-ar dori să-și piardă reputația din acest motiv! Cu o reducere de 25%, etuiul pentru cărțile de vizită Montana este potrivit fiecărui buzunar, și la propriu, dar și la figurat!

 unika etui   unika etui deschis

 

 

  1. Breloc

Pentru astfel de cadouri, nici brelocurile nu sunt de neglijat, ba din contră, de avut în vedere. Oricine are un set de chei tot timpul asupra lui, așa că un breloc ar fi de mare ajutor. Pe lângă utilitatea lui de a păstra cheile la un loc și de a nu le pierde, brelocul îndeplinește și o funcție estetică. În funcție de stil, de preferințe, sau de culoarea favorită, puteți opta pentru alegerea unui breloc dintr-o gamă variată de modele. Pont: la Atelierele UNIKA, reducerile sunt în toi. Brelocul Classic din piele naturală, poate fi găsit acum la un preț avantajos, având o reducere de aproape 30%.

unika breloc

 

  1. Portofele

unika portofel A fost, este și va fi un “must have” pentru oricine. Despre ce este vorba? Portofelul, accesoriu pe care îl găsim în geanta sau în buzunarul oricui. Pe lângă portofelele clasice, cele de zi cu zi, Atelierele UNIKA produc și portofele de călătorie, pentru pasionații de aventuri și nu numai. Portofelul de călătorie Rainbow este produs din piele naturală atât la interior, cât și la exterior. Are 3 buzunare generoase pentru documente, 1 buzunar pentru bilet de avion, iar în mijloc un buzunar închis. Pentru că este sezonul reducerilor la Atelierele UNIKA, îl puteți găsi la un super-preț!

 

 

 

  1. Portmonede

Dacă tot am adus în discuție portofelele, trecem la categoria portmonede. Cu toții cunoașteți acele momente când aveți nevoie de bani mărunți, iar portofelul probabil că este destul de mare pentru a găsi ce vă trebuie într-un timp scurt. Pentru asta au fost produse portmonedele. Ele ajută la organizare și la câștigarea de timp. De aceea, poate reprezenta un cadou corporate ingenios și puțin mai altfel. Portmonedele Montana sunt realizate din piele naturală și au sistem de închidere cu capsă metalică. De asemenea, pot fi găsite în mai multe variante de culori. Preț? Doar 21 de lei!

unika portmoneu

Așadar, dacă aveți de gând să achiziționați un produs care poate reprezenta un cadou corporate, acum este momentul perfect. Atelierele UNIKA au reduceri impresionante la produsele care vă interesează. Spor la cumpărături!

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 20 Noiembrie 2018, 16:23 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii