Inspectoratul General pentru Imigrトビi scoate la concurs 22 de posturi

De Comunicat 22 Decembrie 2020, 17:46 Utile

Inspectoratul General pentru Imigrトビi scoate la concurs 22 de posturi, prin trecere în corpul ofiネ嫺rilor a agenネ嬖lor de poliネ嬖e cu studii superioare.

Posturile vacante sunt în cadrul aparatului central ネ冓 structurilor teritoriale în specializトビi precum: reglementarea ネ冓 combaterea ネ册derii ilegale a cetトκ嫺nilor strトナni, proceduri administrative ネ冓 judiciare de azil, integrarea strトナnilor, resurse umane, financiar, administrativ ネ冓 asistenネ崙 psihologicト.

Anunネ孛rile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrトビi la adresa www.igi.mai.gov.ro, secネ嬖unea “Carierト”. Dosarele de înscriere, în formト completト, se depun, exclusiv, în format electronic ネ冓 se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro.

Informaネ嬖i suplimentare privind participarea la concurs, condiネ嬖ile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare ネ冓 alte date importante pentru desfトκ冰rarea în bune condiネ嬖i a recrutトビii ネ冓 încadrトビii candidaネ嬖lor pot fi obネ嬖nute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrトビi, în timpul programului de lucru, la numトビul de telefon 021/4107513 ネ冓 interiorul prevトホut în anunネ.

 

 

Autor Comunicat 22 Decembrie 2020, 17:46 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii