Descoperă talentul copiilor la pictură cu ajutorul picturii pe numere

De Frimu Ghinea 15 Iulie 2020, 19:24 Utile

pictura pe numere

Se spune că cei mici sunt cei ce se bucură cel mai mult atunci când primesc un cadou, o atenție, orice lucru nou. Și într-adevăr, copiii sunt caracterizați de o curiozitate ieșită din comun, pun mereu întrebări și caută răspunsuri până și pentru cele mai absurde situații.

Părinții au datoria să le furnizeze constant acestora informații și materiale cu ajutorul cărora să se dezvolte armonios din punct de vedere spiritual. De asemenea, activitățile creative sunt cele ce ar trebui să fie prioritare în rutina zilnică a celor mici.

Atunci când sunt mici, copiii sunt mai ușor de modelat, iar părinții ar trebui să profite din plin de acest lucru. Este perioada în care sunt descoperă anumite talente și înclinații pe care le au și în acest fel ele pot fi valorificate din timp.

Copiii, încă de mici, sunt atrași de artă. Cărui copil nu îi place să picteze, să deseneze și să modeleze plastilină de exemplu? Dar pentru că fiecare copil în parte este diferit, la fel și preferințele și atracția vis-a-vis de aceste forme de artă pot să difere.

Pictura pe numere pentru copii

Pentru că la începuturile experiențelor pe care le au cu pictura în general, copiii pur și simplu așează pe foaie culorile uneori în mod haotic și fără a avea vreo direcție bine definită.

Părinții pot achiziționa în acest sens picturi pe numere pentru copii de la Pictorul Fericit. Pictura pe numere este de fapt o formă de pictură ghidată prin corespondența dintre numere și culori, fiind cu mult mai ușor de realizat decât pictura clasică.

Ce regăsesc cei interesați în kit-ul de pictură pe numere? Un kit conține toate cele necesare realizării unui tablou și anume: pânză canvas gata schițată după șablon, 3 pensule de dimensiuni diferite, culorile în ulei numerotate, șablonul unde se poate vedea corespondența fiecărei culori în parte și un autocolant ce reprezintă imaginea ce trebuie să rezulte în momentul în care pictura este finalizată.

Magazinul online Pictorul Fericit pune la dispoziția clienților săi o colecție deosebită de picturi pe numere destinate copiilor. Ele se caracterizează prin usurința cu care pot fi realizate, modelele special alese încât să îi atragă pe cei mici și prin explozia de culori vii ce alcătuiesc imaginile.

În acest sens, modelele sunt extrem de variate, pornind de la animale îndrăgite de copii (pisici, câini, maimuțe, lei, cai, broaște etc.) și până la imagini cu copaci și peisaje exotice.

Pictura pe numere pisica colorata poate fi una dintre variantele ce pot atrage atât fetițele, cât și băiețeii. Este foarte ușor de realizat prin prisma faptului că spațiile alocate fiecărei culori în parte sunt mai mari, nefiind foarte minuțioase.

 

Cum se face comanda?

Comenzile se plasează pe site-ul oficial al magazinului Pictorul Fericit. Fiecare kit se livrează într-un ambalaj premium, fiind ideal și pentru a fi făcut cadou spre exemplu. Livrarea se face printr-o firmă de curierat rapid în mod gratuit, indiferent dacă se comandă o singură pictură sau mai multe. De asemenea, clienții găsesc în pachet și reduceri pentru următoarele comenzi, sub formă de coduri de vouchere.

Pentru a descoperi intreagă colecție de picturi pe numere pentru copii - dar și pentru adulți - din cadrul magazinului online Pictorul Fericit, cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul oficial al acestuia.

 

 

Autor Frimu Ghinea 15 Iulie 2020, 19:24 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii