Controlul greutății

De Frimu Ghinea 01 Iunie 2018, 09:18 Utile

controlul greutatii

Mai mult de două treimi dintre adulți și o treime din copiii din Statele Unite sunt supraponderali sau obezi. Obezitatea sau excesul de greutate poate crește riscul unor probleme de sănătate, inclusiv diabetul de tip 2, bolile de inimă și anumite tipuri de cancer. Dacă sunteți gravidă, excesul de greutate poate duce la probleme de sănătate pe termen scurt și lung pentru dvs. și copilul dumneavoastră. Realizarea unei greutăți sănătoase, consumarea unei diete sănătoase și activarea fizică pot ajuta la prevenirea acestor boli legate de greutate.

Unii oameni, în eforturile lor de a pierde în greutate, se îndreaptă către suplimente alimentare nedovedite (uneori comercializate ca "arzătoare de grăsime" sau supresoare de apetit), care pot avea efecte secundare dăunătoare. Dacă vă gândiți să începeți un nou program de pierdere în greutate, discutați cu furnizorul dvs. de servicii medicale, care vă poate evalua riscurile pentru sănătate și greutate, puteți stabili dacă trebuie să pierdeți în greutate și să furnizați informații care vă vor ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la program eficient de pierdere în greutate.

Concluzii

Majoritatea suplimentelor alimentare comercializate pentru pierderea rapidă în greutate, cum ar fi acai și hoodia, nu funcționează pentru menținerea în greutate pe termen lung, iar unele sunt periculoase. De exemplu, ephedra, care a fost utilizată în suplimentele de scădere în greutate, a fost interzisă din cauza riscului nerezonabil de rănire sau boală.

Cercetătorii au studiat potențialul de scădere în greutate al unei varietăți de suplimente alimentare, inclusiv omega-3 și ulei de pește; chitosan, o fibră dietetică de la crustacee; extract de ceai verde; Plante chinezești; și extract de portocale amar (Citrus aurantium). Nu s-au dovedit că ar fi eficiente pentru scăderea în greutate și fiecare dintre acestea are efecte secundare.

Există dovezi emergente care sugerează că unele abordări ale minții și ale corpului, cum ar fi yoga și meditația, consumul deosebit de conștient, pot fi utile în completarea altor intervenții de scădere în greutate.

Pentru a citi mai multe despre suplimentele de scădere în greutate, vă rugăm să consultați site-ul web ro.siberianhealth.com.

 

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 01 Iunie 2018, 09:18 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii