Care sunt cele mai potrivite sandale pentru vara anului 2019?

De Frimu Ghinea 15 Iulie 2019, 20:50 Utile

sandale dama

 

Ce sandale voi purta în 2019?”. Aceasta este principala întrebare pe care ne-o adres─âm la începutul verii. Indiferent c─â ne dorim sandale cât mai elegante, dar în acela╚Öi timp cu un toc comod, sandale cu platform─â sau sandale cu talp─â joas─â, fie c─â ╚Ťinem cont de tendin╚Ťele din mod─â sau nu, este important s─â ╚Ötim ce sandale ni se potrivesc cel mai bine ca s─â ╚Ötim spre ce modele ne îndrept─âm aten╚Ťia.

Sandalele sunt cele mai versatile înc─âl╚Ť─âri pentru c─â pot fi asortate cu aproape orice: de la ╚Ťinute office, casual de zi de zi ╚Öi pân─â la ocazii speciale ╚Öi eveimente importante. Este vital îns─â s─â ╚Ötii cum s─â alegi cea mai potrivit─â pereche.

Care este cel mai bun lucru în leg─âtur─â cu moda sandalelor din 2019? C─â poate fi purtat─â de absolut oricine, iar designerii au fost destul de inventivi anul acesta.

Printre modelele cele mai cunoscute se num─âr─â ╚Öi sandalele elegante, cu toc înalt sau mediu ╚Öi transparent. Ce este diferit, e c─â sandalele la mod─â anul acesta au tocurile în forma destul de bizare. În ceea ce prive╚Öte accesorizarea sandalelor, anul acesta sunt la mod─â ornamentele inovative cum ar fi pene, cristalele sau orice alte materiale str─âlucitoare.

Ce sandale purt─âm în 2019?

Dup─â spusele designerilor, exist─â o mul╚Ťime de variet─â╚Ťi ╚Öi de modele atunci când ne alegem modelul potrivit de sandale dam─â. Iat─â câteva dintre modelele cele mai celebre:

Sandalele tip stiletto

Acestea sunt confec╚Ťionate de cele mai multe ori din piele ╚Öi au diverse aplica╚Ťii din strasuri. Se remarc─â prin faptul c─â au ╚Önururi înf─â╚Öurabile în jurul gleznei ╚Öi sunt destul de înalte, acoperind o mare parte de picior.

Sandalele din satin

Satinul este destul de în vog─â în 2019. Modelele de sandale din satin au tocul ascu╚Ťit de dimensiune medie sau înalt. Sunt foarte preten╚Ťioase în ceea ce prive╚Öte modul de asortare ╚Öi trebuie s─â fii foarte atent─â cu ce le combini dac─â nu vrei s─â o dai gre╚Ö!

Sandalele cu platform─â

În ceea ce prive╚Öte sandalele cu platform─â, se vede o influen╚Ť─â foarte pregnant─â a anilor 90. Platforma ╚Öi tocul înalt sunt din nou în vog─â. Talpa acestora poate s─â fie diferit─â ╚Öi variaz─â în func╚Ťie de unghiul de înclinare ╚Öi materialul din care este confec╚Ťionat─â. Raportându-ne la aceste doua detalii, stili╚Ötii ne recomand─â s─â le integr─âm în ╚Ťinute de sear─â, foarte elegante, sau în ╚Ťinute lejere, de zi.

sandale de dama tocmania

 

Sandalele tip flip-flop

Chiar dac─â la prima vedere nu par foarte elegante ╚Öi nu par a fi ceva ce-╚Ťi dore╚Öti s─â ai în garderob─â, sandalele flip-flop au o gr─âmad─â de avantaje. Sunt foarte delicate, u╚Öoare ╚Öi sus╚Ťinute discret de o baret─â la nivelul degetului mare de la picior. Nu numai c─â un astfel de model de sandale revolu╚Ťioneaz─â simplitatea, dar adaug─â fix atât glam cât este nevoie astfel încât s─â nu cad─â în cealalt─â extrem─â ╚Öi s─â fie ostentative. Asta nu înseamn─â c─â vor trece neobservate, în special dac─â ╚Ötii cu ce s─â le asortezi!

Sandalele decupate cu toc mic

Chiar dac─â acest model ne duce cu gândul la sandalele folosite în dansuri latine, sau la sandalele pe care mamele noastre le au undeva în pod ╚Öi cu care ne mai înc─âl╚Ťam din când în când, modelele actuale sunt mult mai frumoase ╚Öi mig─âlos construite. Un toc de dimensiuni medii sau minuscule împac─â perfect confortul cu dorin╚Ťa de a purta tocuri, lucruri care de multe ori ne pun în situa╚Ťia de a alege. O astfel de pereche de sandale ofer─â piciorului linia feminin─â visat─â, o pic─âtur─â de în─âl╚Ťime, dar ╚Öi confort pe m─âsur─â. Sunt elegante, comode, de bun gust, rafinate, disponibile în diferite modele ╚Öi se potrivesc pefect pentru multe stiluri vestimentare.

 

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 15 Iulie 2019, 20:50 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii