Tarom reia unul dintre cele mai lungi zboruri: Bucuresti-Beijing

De AmosNews 25 Martie 2014, 06:05 Utile
Dupa o întrerupere de peste 10 ani, Tarom reia unul dintre cele mai lungi zboruri si anume cele pe ruta Bucuresti-Beijing-Bucuresti. Autoritatile chineze vor acorda sprijin ca procedurile sa fie gata rapid având în vedere ca multi turisti si oameni de afaceri din China sunt interesati sa vina în România, a anuntat vicepremierul Liviu Dragnea.

Linia aeriana Bucuresti-Beijing si retur a fost sistata în 2003, din ratiuni economice.

Aflat la Beijing, Dragnea s-a întâlnit cu vicepremierul chinez Zhang Gaoli, cu care a discutat si problema traficului aerian între România si China.

"Un subiect pe agenda de discutii l-a reprezentat redeschiderea liniei aeriene Bucuresti-Beijing. Domnul vicepremier a fost informat ca Tarom a trimis toate solicitarile necesare. M-a asigurat ca, într-un timp foarte scurt, autoritatile competente din China vor trimite raspunsul oficial si vor invita Tarom sa poarte discutiile finale în ceea ce priveste orarul de decolare si aterizare", a anuntat Dragnea.

El a precizat ca autoritatile chineze acorda suport companiei Tarom, astfel încât este posibil ca, în urmatoarele luni, sa fie reluate zborurile pe aceasta ruta.

 

Autor AmosNews 25 Martie 2014, 06:05 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate