Vacanţe în satele româneşti la tarife promoţionale

De AmosNews 02 Septembrie 2011, 23:19 Turism
Programul special "Vacanţe la ţară", organizat în această toamnă de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC, se desfăşoară între 4 septembrie şi 18 noiembrie şi oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la: -pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei/ persoană. -pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 195 lei/ persoană.

Pachetul de servicii include cazarea în cameră dublă şi micul dejun. Programul lasă liber sfârşitul de săptămână pentru alte servicii.

ANTREC România oferă posibilitatea petrecerii unei vacanţe în satele româneşti la tarife promoţionale, în parteneriat cu MDRT, care asigură suportul de promovare pentru pensiunile din program.

Aceste programe oferă posibilitatea lărgirii sezonului turistic şi includerea categoriilor de turişti cu venituri mai mici. Ediţiile anterioare au asigurat o suplimentare a gradului de ocupare cu peste 50%.

Filialele ANTREC care participă în acest program sunt: Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea.


 

Autor AmosNews 02 Septembrie 2011, 23:19 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate