În vacanță prin Europa cu Interrail Pass - ofertă de călătorie cu trenul

De Redactia 29 Iunie 2015, 10:57 Turism

Pentru călătoriile de vacanță în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass. Aceasta se adresează călătorilor de orice vârstă: tineri, adulÅ£i, copii, seniori ÅŸi reprezintă o variantă unică ÅŸi relaxantă de a explora continentul european, la preÅ£uri atractive.
 
Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate ÅŸi libertate de alegere, Å£inând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în timpul perioadei de valabilitate.
 
Interrail Pass este disponibilă în două variante:  Interrail Global Pass ÅŸi Interrail One Country Pass

- Interrail Global Pass: călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia ÅŸi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia ÅŸi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaÅ£iilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege  ruta în timpul călătoriei.

-  Interrail One Country Pass: călătorii nelimitate într-o Å£ară din Europa, iar perioada de valabilitate este de 3, 4, 6 sau 8 zile (neconsecutive), la alegere, într-un interval de o lună de zile.(click tarife)

Avantaje:
- călătorii nelimitate în 30 de ţări europene sau doar pentru o Å£ară la alegere, în perioada de valabilitate;
- tinerii (sub 26 de ani) şi seniorii (peste 60 de ani) dispun de preţuri speciale;
- copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate;
- un adult poate lua gratuit în călătorie maxim doi copii. Dacă va însoÅ£i mai mult de doi copii, va fi emisă câte o legitimaÅ£ie de tânăr (sub 26 de ani) pentru fiecare dintre ceilalÅ£i copii.

Informaţii suplimentare: http://www.cfrcalatori.ro/268 și http://www.interrail.eu/.
 
Oferta Interrail Pass poate fi cumpărată de la birourile CFR Călători din gări ÅŸi agenÅ£ii care permit vânzarea de bilete pentru traficul internaÅ£ional. Pentru informaÈ›ii despre circulaÈ›ia trenurilor internaÅ£ionale, călătorii pot solicita informaÅ£ii la telefon 021.314.5528 (trafic internaÈ›ional Gara de Nord BucureÈ™ti).
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naÅ£ional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaÅ£ie a persoanelor în interiorul ÅŸi în afara ţării, în condiÈ›ii ecologice È™i de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

Autor Redactia 29 Iunie 2015, 10:57 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii