Programe turistice pentru seniori

De Redactia 25 August 2011, 23:27 Turism
Romanii care au peste 55 de ani si insotitorii acestora isi pot achizitiona sejururi la preturi reduse, pe destinatii precum Spania, Cipru, Italia si Israel, incepand din septembrie 2011. Programele de reduceri sunt valabile pana in luna mai 2012.

Italia, Israel si Bulgaria isi asteapta seniorii cu oferte la preturi mici

Pentru Italia programele de seniori includ destinatii ca Napoli si Sicilia la preturi incepand de la 335 euro de persoana. In pret este inclus transportul dus-intors cu avionul, transfer aeroport, cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele in regim de demipensiune si o excursie gratuita.

Israel se numara si el printre destinatiile introduse in Programul pentru Seniori. In pretul de 385 de euro aveti inclus biletul de avion dus-intors, 6 nopti cazare in hoteluri de 4*, demipensiune, o excursie gratuita si asistenta turistica pe intreaga perioada a sejurului. Perioada de desfasurare a programului de seniori pentru Ierusalim incepe de la jumatatea lui septembrie si dureaza pana la final de aprilie.

Pentru Bulgaria, sejururile de seniori includ cazare 7 nopti la hoteluri de 3 sau 4 stele in regim all inclusive, transport cu autocarul, o excursie gratuita si asistenta turistica. Preturile pachetelor incep de la 150 de euro de persoana pentru destinatia Nisipurile de Aur, iar pentru Albena de la 204 euro.

"Aceste programe reprezinta o oportunitate pentru persoanele in varsta de peste 55 de ani, pentru familiile si prietenii acestora. Destinatiile populare, preturile atractive, hotelurile bune inscrise in programele senior, facilitatile oferite si succesul din anii anteriori sunt argumente destul de solide in vanzarea acestor programe. Probabil vor fi cele mai vandute oferte in acesta perioada dintre sezoane si chiar in sezon, pentru ca multe dintre ele ofera posibilitatea calatoriei si de Craciun, Revelion si Paste.", a declarat Ramona Nita, Analist in Turism in cadrul portalului infoturism.ro


 

Autor Redactia 25 August 2011, 23:27 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii