Conferinta intreprinzatorilor in turismul de pensiune din Regiunea Sud-Est

De Frimu Ghinea 14 Aprilie 2013, 18:46 Turism
In 12 aprilie 2013,la Hotelul Malibu din Mamaia, a avut loc Conferinta intreprinzatorilor in turismul de pensiune din Regiunea Sud-Est. Evenimentul a reunit absolventii programului de educatie manageriala "Intreprinzatori in turism - Pensiuni in Romania" din Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea.

 Alaturi de absolventii programului au participat expertii si profesorii programului, pentru a impartasi experienta personala si a acumula noi informatii si competente cu privire la bune practici si instrumente pentru atragerea turistilor romani si straini, ameliorarea calitatii serviciilor oferite, managementul de pensiune, colaborarea cu afaceri conexe si alte elemente pentru dezvoltarea propriilor afaceri.

Initiate in 2011, activitatile proiectului strategic "Intreprinzatori in turism - Pensiuni in Romania" au depasit considerabil obiectivele propuse la debutul acestuia.

Conferinta de la Mamaia este parte integranta a seriei de 7 conferinte de diseminare din cadrul proiectul strategic "Intreprinzatori in turism - Pensiuni in Romania", proiect derulat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri in parteneriat cu ANTREC Romania si ASAJA Spania si cofinantat din Fondul Social European.

 

Autor Frimu Ghinea 14 Aprilie 2013, 18:46 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii