Însurăței | Arestare spectaculoasa a DIICOT

De Comunicat 25 Mai 2021, 19:03 Stiri din judet

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și procurorii D.I.I.C.O.T. din Brăila au identificat un bărbat, bănuit de pornografie infantilă și act sexual cu un minor.

Bărbatul, de 31 de ani, din orașul Însurăței este bănuit că, în cursul lunii octombrie 2020, ar fi distribuit live, pe o rețea de socializare, mai multe materiale video, reprezentând un act sexual, pe care l-ar fi întreținut cu o minoră.

La data de 24 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea pe baza de ordonanța a bărbatului, iar Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Poliția Orașului Însurăței și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

 

Autor Comunicat 25 Mai 2021, 19:03 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii