Traian : lovit cu o bară metalică în zona feţei

De IPJ Braila 23 Aprilie 2011, 07:25 Stiri din judet
D.D. (35 de ani), din comuna Traian, a sesizat agenţii de la postul de poliţie din localitate despre faptul că, în seara zilei de 19 aprilie, D.Ş. (25 de ani), din aceeaşi comună, i-a distrus bicicleta şi l-a lovit cu o bară metalică în zona feţei, provocându-i leziuni care necesită pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Primele cercetări ale poliţiştilor au stabilit că cel reclamat, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus autoturismul său, pe raza comunei, şi, în urma unei manevre de mers înapoi, a trecut cu una dintre roţile maşinii peste bicicleta lui D.D., după care a coborât din autoturism şi l-a lovit cu bara pe acesta, în cele din urmă conflictul fiind aplanat de prietenii celor doi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Autor IPJ Braila 23 Aprilie 2011, 07:25 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate