Tineri din Șuțești reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată

De IPJ Braila 25 Ianuarie 2018, 10:53 Stiri din judet

În cursul zilei de 22 ianuarie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca i-au identificat şi depistat pe trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, din comuna Şuţeşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 23:30, cei trei tineri ar fi pătruns prin efracţie, prin escaladarea gardului împrejmuitor şi a uşii de acces, în locuinţa unei femei, în vârstă de 89 de ani, din comuna Şuţeşti, şi după ce ar fi lovit-o, i-ar fi sustras acesteia o geantă în care se afla suma de 3.000 de lei. Cei trei bănuiţi au fost depistați pe raza comunei Șuțești, fiind conduși la sediul Poliției Orașului Ianca pentru cercetări.

Cu ocazia efectuării percheziției corporale, asupra tânărului de 20 de ani a fost găsită suma de  2.630 de lei și o bacnotă de 100 de euro, bani ce ar fi fost sustrași de la persoana prejudiciată.
Poliţiştii i-au reţinut, pe bază de ordonanţă, pe cei doi tineri de 17 şi 20 de ani și i-au încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe langă Judecătoria Făurei cu propunere de arestare preventivă.

 

Autor IPJ Braila 25 Ianuarie 2018, 10:53 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii