Tineri din Dudești arestați preventiv pentru tâlhărie calificată și distrugere

De IPJ Braila 22 August 2018, 21:49 Stiri din judet

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani, din localitatea Dudești, au fost reținuți, în cursul zilei de ieri, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 18 august a.c., la ora 20:30, cei trei tineri ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Dudești, ar fi distrus un geam și, ulterior, ar fi pătruns în interiorul imobilului de unde, prin întrebuințarea de violențe și amenințări, i-ar fi sutras suma de 1.900 de lei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și distrugere.

În dimineața zilei de 21.08.2018, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul acestora, ocazie cu care au fost găsite obiectele contondente pe care le-ar fi folosit la comiterea infracțiunii și suma de 672 de lei.

Cei trei bănuiți au fost depistați și conduși la sediul Poliției, fiind reținuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Aceștia au fost încarcerați în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

 

Autor IPJ Braila 22 August 2018, 21:49 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii