Gemenele : Arestat preventiv pentru infracţiunea de viol

De IPJ Braila 09 Iunie 2016, 09:08 Stiri din judet

In 6 iunie la ora 9, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Gemenele au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 36 de ani, din satul Găvani, comuna Gemenele, cu privire la faptul că, în seara de 05 iunie, în jurul orei 23:30, a fost victima unui viol.

În urma cercetărilor efectuate în teren, poliţiştii au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitate, care ar fi pătruns în incinta locuinţei victimei, iar după ce ar fi lovit-o de mai multe ori cu pumnul în zona feţei, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.
Femeia a fost prezentată Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila şi Spitalului de Obstretică şi Ginecologie, în vederea examinării medico-legale.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol, reţinându-l, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore.
În cursul zilei de ieri, bănuitul a fost prezentat Judecătoriei Brăila, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

 

Autor IPJ Braila 09 Iunie 2016, 09:08 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii