Tanar din Cotu-Lung retinut pentru viol in Franta

De Alexandrina Iordache 01 Aprilie 2012, 16:49 Stiri din judet
In august 2010, un tanr de 21 de ani din localitatea Cotu-Lung, comuna Silistea, aflându-se în Marseijan-Plage din Franta, recurgând la amenintari si acte de violenta, a întretinut raport sexual cu o minora în vârsta de 15 ani, domiciliata în acea localitate.

În baza unei comisii rogatorii internationale, dispuse de autoritatile franceze, o echipa complexa alcatuita din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-Biroul Urmariri, lucratori din cadrul Ministerului de Interne din Franta, coordonati de un procuror de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Braila s-au deplasat in localitea Cotu-Lung, comuna Silistea si au efectuat o perchezitie domiciliara.

Cu aceasta ocazie l-au depistat pe localnicul de 21 de ani pe numele caruia autoritatile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunii de viol. De la domiciliul acestuia au fost ridicate, în vederea cercetarilor, mai multe bunuri care pot face obiectul acestei cauze.

Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Galati a dispus masura retinerii tanarului pentru 24 de ore; acesta a fost încarcerat în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Galati si prezentat apoi instantei de judecata.

Instanta a emis mandatul de arestare preventiva provizoriu, în vederea predarii catre autoritatile franceze.

 

Autor Alexandrina Iordache 01 Aprilie 2012, 16:49 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate