Suspectul violului criminal din Movila Miresii a fost prins de poliţişti

De IPJ Braila 24 Martie 2011, 21:13 Stiri din judet
În ziua de 22 martie  la orele 13.30, R.V., din satul Esna, comuna Movila Miresii, a sesizat la Postul de Poliţie Comunală Movila Miresii faptul că a mers la domiciliul vecinei C.A. (83 de ani), din aceeaşi localitate, care locuia singură şi pe care o îngrijea, şi a găsit-o decedată în casă.

Sub coordonarea procurorului criminalist, echipa de cercetare şi medicul legist s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că uşa de acces în locuinţă era închisă şi asigurată, fără a prezenta urme de forţare, în schimb, geamul unei ferestre de lângă această uşă a fost dislocat din rama din lemn.
Într-o cameră a imobilului a fost găsit cadavrul femeii, având în cavitatea bucală îndesat un batic, stabilindu-se că moartea este suspectă şi că ar fi survenit cu circa 12-14 ore înainte.

În imobil nu au fost constatate urme de deranj sau răvăşire şi nu s-a reclamat de către membrii familiei lipsa de bunuri sau valori.

Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Brăila pentru efectuarea necropsiei şi s-a stabilit că moartea a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă asfixiei mecanice prin ocluzia căilor respiratorii, atestându-se şi consumarea unui raport sexual complet, recent şi neprotejat.

După circa 24 de ore de cercetări şi investigaţii în teren, inclusiv conducerea la sediul Poliţiei pentru verificări a mai multor persoane suspecte, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale l-au identificat pe principalul suspect al comiterii infracţiunilor de viol urmat de moartea victimei şi violare de domiciliu.

Acesta este A.F. (19 ani), din satul Esna, comuna Movila Miresii, cioban al localităţii, care a recunoscut comiterea faptelor.

Procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus reţinerea acestuia pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor amintite, şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Autor IPJ Braila 24 Martie 2011, 21:13 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate