Sapte tineri arestati preventiv pentru furt calificat

De IPJ Braila 09 Ianuarie 2011, 21:20 Stiri din judet
Lucratori din cadrul Politiei orasului Faurei s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca mai multe persoane sustrageau componente de la statia de irigat, amplasata la marginea orasului, la circa 200 metri fata de DJ 203 Faurei-Jirlau. Politisti de la Politia orasului Faurei si de la Posturile de Politie Comunala Surdila Greci, Surdila Gaiseanca si Jirlau i-au identificat pe suspectii M.I. (23 de ani),
S.R. (22 de ani) si D.M. (29 de ani), toti trei din orasul Faurei, B.G. (33 de ani), din municipiul Râmnicu-Sarat, judetul Buzau, C.C. (45 de ani), C.M. (26 de ani) si C.I. (24 de ani), toti trei din comuna Slobozia Bradului, judetul Vrancea.

S-a stabilit ca acestia s-au deplasat la fata locului cu doua autoutilitare si cu un aparat de sudura au sectionat un hidrofor de la statia de irigat.Reprezentantii Administratiei Nationale a Îmbunatatirilor Funciare RA au apreciat prejudiciul la valoarea de 23.000 lei, statia fiind în conservare.Fata de cei sapte s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si, în ziua de 7 ianuarie 2011, s-a pus în miscare actiunea penala si au fost  prezentati Judecatoriei Faurei care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru infractiunea de furt calificat, fiind introdusi în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Totodata, a fost emis, în lipsa, mandat de arestare preventiva, si pe numele lui S.A. (18 ani), din orasul Faurei, care a participat la comiterea furtului si, în prezent, se sustrage cercetarilor.


 

Autor IPJ Braila 09 Ianuarie 2011, 21:20 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii