Salcia Tudor : o persoana reţinuta pentru patru infracţiuni

De IPJ Braila 21 Iunie 2011, 22:46 Stiri din judet
Agenţii Postului de Poliţie Comunală Salcia Tudor au fost dirijaţi de ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului să se deplaseze la domiciliul lui T.A. (21 de ani), din comuna Salcia Tudor, care a sesizat că o persoană intenţionează să-i sustragă bovinele.

Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe suspectul P.N. (51 de ani), din comuna Nana, judeţul Călăraşi, care a pătruns, fără drept, în curtea reclamantului, şi a fost surprins de acesta în timp ce pleca cu o bovină adultă.

Cercetările desfăşurate de poliţişti au stabilit că, în seara zilei de 19.06.2011, suspectul l-a ameninţat cu un cuţit pe A.P. şi l-a obligat să îl transporte cu căruţa la locuinţa lui T.A. pentru a-i sustrage bovina.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal şi port ilegal de armă albă.

Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila, şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă. 


 

Autor IPJ Braila 21 Iunie 2011, 22:46 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii