Manifestare artistica de Sf. Nicolae, la Silistea

De Alexandrina Iordache 06 Decembrie 2013, 17:06 Stiri din judet
De Sfantul Nicolae, la Caminul Cultural din comuna Silistea, judetul Braila, a avut loc o manifestare artistica sustinuta de elevii Scolii generale cu clasele I-VIII Silistea si de gradinita si Scoala cu clasele I-IV din Muchea, sat apartinand comunei.

Atat biserica cat si scoala din localitate il au pe Sf. Nicolae ca patron spiritual.

Pe la langa parinti si bunici, la eveniment au participat primarul si viceprimarul comunei, preotul si seful postului local de Politie, cadre didactice.

Programul artistic a fost deschis de elevii scolii si micutii de la gradinita din Muchea care au interpretat sceneta „Lizuca si prietenii ei”. A fost un spectacol de culoare, micii interpreti - imbracati in costume reprezentand personaje din povestile indragite - desi emotionati, au smuls aplauze spectatorilor.

Manifestarea a continuat cu programul sustinut de elevii din clasele I-IV si apoi cei din clasele V-VIII  din Silistea dar si cu talentatii interpreti instrumentali sau vocali, individual sau in grup, ai aceleeasi scoli.

Programul artistic a fost incheiat de ansamblul de dansuri „Spicul-juniori”, imbracati in costume nationale, care a interpretat o suita de dansuri populare.

Elevii au primit apoi daruri de Mos Nicolae.

 

Autor Alexandrina Iordache 06 Decembrie 2013, 17:06 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii