Localnica gasita decedata pe str. G-ral Nicolae Cerchez din Insuratei

De Alexandrina Iordache 30 Noiembrie 2011, 17:34 Stiri din judet
In urma unei sesizari primite telefonic, Politia din orasul Insuratei s-a deplasat pe str. G-ral Nicolae Cerchez din oras unde au gasit cadavrul unei localnice in varsta de 59 ani. Cadavrul prezenta pe corp urme de violenta, care pareau sa fi fost produse în urma unui accident rutier.
  
Investigatiile politistilor au condus la concluzia ca un atelaj hipo, tractat de un cal, nesupravegheat in fata unui imobil de pe strada respectiva, are legatura cu incidentul produs si in care femeia si-a pierdut viata. De altfel, atelajul a fost gasit rasturnat, in sant, la cca 100 m de cadavru.

Proprietarul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând ca avea în aerul expirat o îmbibatie alcoolica de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila în vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetarile continua pentru a se stabili cauzele si conditiile producerii accidentului, precum si daca proprietarul atelajulu a condus caruta. De altfel, acesta s-a ales cu dosar penal pentru infractiunea de ucidere din culpa.

 

Autor Alexandrina Iordache 30 Noiembrie 2011, 17:34 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate