Hotul din Faurei a fost prins

De IPJ Braila 13 Ianuarie 2011, 20:39 Stiri din judet
Pe12 ianuarie 2011, în urma desfăşurării unor activităţi specifice, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Făurei l-au depistat şi reţinut pe numitul Ş.A. (18 ani), din oraş. Pe numele acestuia, la data de 7 ianuarie a.c., Judecătoria Făurei a emis, în lipsă, mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cel în cauză a fost prezentat instanţei de judecată care a confirmat mandatul de arestare preventivă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Reamintim că tânărul depistat se sustrăgea cercetărilor în cauza privind furtul de componente de la o staţie de irigat, amplasată la marginea oraşului Făurei. Acesta, împreună cu numiţii M.I. (23 de ani), Ş.R. (22 de ani) şi D.M. (29 de ani), toţi trei din oraşul Făurei, B.G. (33 de ani), din municipiul Râmnicu-Sărat, judeţul Buzău, C.C. (45 de ani), C.M. (26 de ani) şi C.I. (24 de ani), toţi trei din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, în prezent, arestaţi preventiv, s-au deplasat la faţa locului cu două autoutilitare şi cu un aparat de sudură au secţionat un hidrofor de la staţia de irigat.


 

Autor IPJ Braila 13 Ianuarie 2011, 20:39 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate