Hoti de fier depistaţi în trafic de poliţişti

De IPJ Braila 21 Ianuarie 2011, 21:18 Stiri din judet
Lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Ianca şi agenţii de la Postul de Poliţe Comunală Şuţeşti, pe timpul desfăşurării unei acţiuni preventive, au depistat, pe raza localităţilor Ianca şi Şuţeşti, mai multe persoane care transportau deşeuri feroase fără a avea documentele prevăzute de lege.

Astfel, pe raza comunei Şuţeşti, au fost depistaţi numiţii L.A. (21 de ani), din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, care transporta cu autoutilitara cantitatea de 995 kg deşeuri feroase, şi S.S. (27 de ani), din municipiul Râmnicu-Sarat, judeţul Buzău, care transporta cu autoutilitara cantitatea de 125 kg deşeuri feroase.

De asemenea, pe o stradă din oraşul Ianca, a fost depistat numitul R.R. (32 de ani), din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, în timp ce transporta cu autovehiculul cantitatea de 280 kg deşeuri feroase.

Din primele verificări a reieşit faptul că cei depistaţi au achiziţionat deşeurile de la diferite persoane de pe raza judeţului Brăila, fără să fi întocmit vreun document în acest sens.

Toţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 500 lei, fiecare, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 (republicată), şi cantitatea de 1.400 deşeuri a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Autor IPJ Braila 21 Ianuarie 2011, 21:18 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate