Faurei : sase urmariti pentru scandalul de la restaurant

De IPJ Braila 17 Martie 2011, 21:53 Stiri din judet
Politisti de la Politia orasului Faurei i-au identificat si retinut pe P.A. (50 de ani) si T.G. (49 de ani), ambii din comuna Ciresu, urmariti la nivel national, întrucât fata de ei, Judecatoria Faurei a emis, la data de 11 martie, mandate de arestare preventiva, în lipsa, pe o perioada de 30 de zile, pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Cei doi au fost prezentati instantei de judecata care a confirmat mandatele, fiind încarcerati în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale i-au depistat si retinut, în Municipiul Braila, si pe ceilalti urmariti în aceeasi cauza, respectiv I.F. (29 de ani) si T.V. (27 de ani), ambii domiciliati în comuna Ulmu. Anterior, în ziua de 14 martie a.c., la orele 11.00, politisti de la Biroul Ordine Publica pentru Mediul Urban i-au depistat si retinut pe M.A. si P.S., si au fost prezentati instantei de judecata, care a confirmat masura arestarii preventive, fiind încarcerati în Centrul de Retinere si
Arestare Preventiva Braila.

Reamintim ca, în seara zilei de 9 martie, la orele 23.25, F.M. (26 de ani), din orasul Faurei, a reclamat la Politie, prin apelul 112 ca, într-un restaurant din oras este în curs de desfasurare un scandal.


 

Autor IPJ Braila 17 Martie 2011, 21:53 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii