Făurei: decedat după ce a fost călcat de roata unei remorci

De IPJ Braila 14 Iulie 2011, 23:14 Stiri din judet
Personalul de serviciu de la Poliţia oraşului Făurei a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de S.G., despre faptul că un mecanizator din cadrul unei societăţi comerciale din localitatea Scărlăteşti a decedat, fiind lovit de roata unei remorci care era tractată de un tractor condus de N.C..

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Poliţiei Făurei care a efectuat verificări, stabilind următoarele :Angajaţii societăţii în cauză executau cu două combine, în sola
156, recoltarea grâului pe care, apoi, îl transportau la sediul unităţii cu două tractoare, având fiecare câte două remorci.

În jurul orelor 12.00, victima L.M. (34 de ani), a coborât de pe combina pe care o conducea, pentru a fi înlocuită. Aceasta s-a aşezat la umbra primei remorci a tractorului condus de N.C. care nu a ştia de acest lucru, prin urmare, după ce remorcile au fost încărcate, neverificând dacă se află persoane în apropierea utilajului său agricol, a plecat de pe loc şi l-a accidentat pe L.M.. Acesta a suferit leziuni la cap, decedând la scurt timp după impact.

Cu privire la cele întâmplate, au fost înştiinţaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila, care vor efectua verificări cu privire la modul de respectare a protecţiei muncii.Cel decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi pentru infracţiunea prevăzută şi pedepsită de Art.38, alin.1 şi 2, din Legea nr. 319/2006 (legea securităţii şi sănătăţii în muncă).


 

Autor IPJ Braila 14 Iulie 2011, 23:14 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate