Doi teribilişti au fost arestaţi preventiv

De IPJ Braila 23 Noiembrie 2010, 20:39 Stiri din judet
Judecătoria Făurei a emis mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 19 zile, pe numele minorilor B.I. şi L.F. (17 ani), ambii din satul Gabrielescu, comuna Bordei Verde, care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au sustras de pe raza oraşului Ianca un autoturism, conducându-l, pe rând, pe drumurile publice.

Cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere, iar numitul B.I., şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind extinse cercetările, poliţiştii au mai stabilit că B.I., în noaptea de 29 spre 30 iulie 2010, a sustras de pe raza municipiului Brăila, un autoturism pe care l-a condus pe DN 2B, iar între localităţile Oprişeneşti şi Ianca, a surprins şi accidentat grav un biciclist care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de mers, după care a părăsit locul faptei, abandonând maşina în apropierea oraşului Ianca. Iniţial, fapta a fost înregistrată în evidenţe cu autor necunoscut.

La emiterea mandatului, lui B.I. i s-au reţinut şi faptele comise în luna iulie, respectiv infracţiunile de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi vătămare corporală gravă din culpă.


 

Autor IPJ Braila 23 Noiembrie 2010, 20:39 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate