Barbat din Gavani, jud. Braila, decedat în urma unui incendiu

De IPJ Braila 02 Aprilie 2015, 21:05 Stiri din judet

La data de 1 aprilie, ora 23:30, o femeie de 38 de ani, din satul Găvani, comuna Gemenele, a sesizat la poliţie faptul că, la locuinţa lui C.Ionel (41 de ani), din sat, a izbucnit un incendiu, în urma căruia acesta a decedat.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a desfăşurat activităţile specifice şi a stabilit că, în aceeaşi seară, fraţii C.Nicuşor (45 de ani) şi C.Ionel au adormit în aceeaşi cameră, iar la un moment dat s-a declanşat incendiu la instalaţia electrică improvizată a unui panou solar.

Fraţii s-au trezit şi s-au deplasat către ieşirea din imobil, însă cel în vârstă de 41 de ani, întrucât se deplasa mai greoi, nu a reuşit să mai iasă, decedând. Celălalt frate nu a suferit vătămări corporale.

Personalul medical sosit la faţa locului a constatat că victima prezenta pe mâna dreaptă şi pe faţă arsuri, iar cauza cea mai probabilă a decesului este intoxicaţia cu monoxid de carbon.

Locuinţa în cauză este compusă dintr-un hol şi o cameră, şi nu este racordată la reţeaua electrică. Iluminatul era asigurat cu ajutorul unui panou solar, conectat printr-o instalaţie improvizată la doi acumulatori auto. Focul a fost stins imediat de către localnici, astfel încât nu a mai fost necesară intervenţia pompierilor.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, pentru efectuarea autopsiei.

 

Autor IPJ Braila 02 Aprilie 2015, 21:05 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii