Chiscani : dosar penal pentru lovire

De IPJ Braila 27 Mai 2011, 22:27 Stiri din judet
La sediul Poliţiei Comunale Chiscani s-a prezentat localnicul G.M., care a sesizat că, în seara zilei de 25 mai a.c., a fost agresionat de N.A., din satul Vărsătura, şi B.R., din comuna Chiscani, în timp ce se afla în faţa curţii locuinţei sale.Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, continuând cercetările.

Poliţiştii au depistat-o pe suspectă la scurt timp după primirea sesizării În ziua de joi, agenţii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Roşiori au fost sesizaţi telefonic de L.V., din localitate, cu privire la faptul că, o tânără necunoscută a sustras dintr-un magazin din comună 3 pachete cu ţigări, în valoare de 36 de lei, după care a fugit.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au efectuat verificări în apropierea zonei comiterii faptei, şi au depistat-o pe suspecta B.C. (21 de ani), din aceeaşi comună, asupra căreia au găsit cele 3 pachete cu ţigări sustrase.  Aceasta a fost condusă la sediul postul de poliţie comunală şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


 

Autor IPJ Braila 27 Mai 2011, 22:27 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate