Chiscani: Autorul unor furturi din locuinte identificat de politisti

De IPJ Braila 25 Februarie 2015, 15:06 Stiri din judet

În urma primirii mai multor plângeri privind infracţiuni de furt, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Chişcani au desfăşurat cercetări şi l-au identificat pe C.Ionel (32 de ani), domiciliat în comuna Chişcani.

Acestuia i s-a probat că, în perioada iulie-decembrie 2014, ar fi comis mai multe fapte penale, pe raza localităţii de domiciliu. Astfel, în noaptea de 16 spre 17 iulie 2014, ar fi încercat să pătrundă, prin forţarea uşii de acces, într-un garaj auto, situat pe un teren extravilan satului Chişcani, cu scopul de a sustrage bunuri din interior. Totodată, ar fi distrus capacul din lemn de la o fântână, care se afla lângă acel garaj.

Valoarea pagubelor a fost estimată de către partea vătămată la suma de 200 de lei.

De asemenea, în noaptea de 3 spre 4 noiembrie 2014, cel în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, în respectivul garaj şi ar fi sustras o trusă de unelte, în valoare de 200 de lei. Se pare că bunurile au fost valorificate, ulterior, în Oborul Brăila.

Poliţiştii i-au mai stabilit bărbatului faptul că, în perioada 05-13 decembrie 2014, ar fi pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă din satul Chişcani şi ar fi sustras mai multe bunuri. O parte dintre bunuri au fost recuperate de la un localnic, iar despre restul s-a stabilit că ar fi fost arse de către suspect pentru a-şi încălzi locuinţa.

Toate cauzele au fost înregistrate, iniţial, cu autori necunoscuţi.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de furt calificat, tentativă la furt calificat şi distrugere. Sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

 

Autor IPJ Braila 25 Februarie 2015, 15:06 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii