Batrana din Drogu, victima unui viol

De Alexandrina Iordache 06 Ianuarie 2013, 16:14 Stiri din judet
Sesizati de o localnica din satul Drogu, comuna Galbenu cum ca vecina ei a fost violata, politistii s-au deplasat la fata locului.  Autorii faptei sunt E.M. (30 de ani), P.A. (18 ani), ambii din satul Drogu, comuna Galbenu, P.M. (20 de ani), M.V. (18 ani) şi M.M. (16 ani), toţi trei din satul Amara, comuna Balta Albă, judeţul Buzău.

Acestia au pătruns mai intai într-o locuinţă, printr-o uşă neasigurată, şi au sustras suma de 800 lei. În acest timp, victima dormea într-o altă cameră şi nu a sesizat prezenţa autorilor.

După ce au cheltuit banii, cumpărând băuturi alcoolice şi alimente, tinerii au hotărât să revină la locuinţa lui I.M., pentru a mai sustrage bani, însă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au greşit imobilul şi au pătruns în locuinţa învecinată, proprietatea lui M.V. (78 de ani).

Prin forţarea sistemului de închidere, au intrat în camera unde dormea aceasta, au agresat-o şi i-au solicitat bani, dar întrucât nu avea, au forţat-o să întreţină raporturi sexuale cu fiecare dintre ei.

Făptuitorii au fost depistaţi de poliţişti,au  fost prezentati instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, faţă de autorii majori, şi pentru 19 zile, faţă de cel minor, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, viol, tentativă la tâlhărie şi furt calificat.

Toţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila, cercetările fiind continuate pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

Autor Alexandrina Iordache 06 Ianuarie 2013, 16:14 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate