Agresorul talhariei din Tudor Vladimirescu a fost arestat preventiv

De IPJ Braila 02 Februarie 2011, 22:20 Stiri din judet
Procurorul de caz l-a prezentat in data de 1 februarie pe numitul C.V. instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 29 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Reamintim că, în seara zilei de 30 ianuarie, la orele 18.30, agenţii Postului de Poliţie Comunală Tudor Vladimirescu au fost sesizaţi verbal de numitul P.I. (77 de ani), localnic, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de tâlharie, comise de numitul C.V. (33 de ani), din aceeaşi localitate.
În urma evenimentului, reclamantul şi soţia acestuia, P.S. (75 de ani), au fost transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au depistat pe numitul C.V., pe raza comunei Tudor Vladimirescu, şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila în vederea continuării cercetărilor.

S-a stabilit că autorul, aflându-se în stare de ebrietate, a ameninţat şi lovit victimele cu un topor, pentru a recupera de la ele o sumă de bani pe care i-o datorau.


 

Autor IPJ Braila 02 Februarie 2011, 22:20 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii