Actiuni ale jandarmilor braileni pe linia combaterii sustragerii de energie electrica

De IJJ Braila 12 Martie 2015, 09:41 Stiri din judet

furt curentMarţi, 10 martie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila au participat la o acţiune comună cu lucrători din cadrul Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Brăila, pe linia combaterii faptelor de sustragere a energiei electrice.

Astfel, începând cu ora 08.30, jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării activităţilor de control şi verificare a circuitelor electrice, în localitatea Ulmu şi Jirlău din judeţul Brăila.

Pe timpul acţiunii, echipajele mixte de control au identificat, pe o stradă din localitatea Ulmu, două imobile vecine care erau alimentate ilegal cu energie electrică. La firida de alimentare a celor două imobile, oamenii legii au descoperit un cablu din cupru care ocolea contorul.

Ca urmare, pe numele Mariei G., de 53 ani şi a Mioriţei B., în vârstă de 36 ani, au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de energie electrică, care au fost înaintate lucrătorilor Poliţiei oraşului Făurei.

 

Autor IJJ Braila 12 Martie 2015, 09:41 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii