Tânăr internat și cercetat penal pentru ultraj în Gropeni

De IPJ Braila 06 August 2018, 09:22 Stiri din judet

La data de 04.08.2018, ora 03:45, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Gropeni, a solicitat intervenția organelor de poliție pe raza localității Chiscani, sesizând faptul că un tânăr de 23 de ani, din Chiscani, i-a distrus geamurile de la autoturismul personal.

La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila, formată din 3 polițiști, ocazie cu care s-a constatat ca cele sesizate se confirmă.
A fost identificat tânărul de 23 de ani, care, la vederea polițiștilor, a început să-i amenințe pe aceștia cu moartea și acte de violență, încercând totodată să-l lovească cu un obiect ascuțit pe unul dintre polițiști.

Ceilalți doi polițiști au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, iar în timpul procedurii, localnicul l-a lovit cu o piatră în zona capului pe unul dintre cei doi polițiști, i-a rupt cămașa și i-a provocat escoriații la nivelul membrelor.

În urma încătușării, tânărul a fost transportat la spitalul de psihiatrie, unde a ramas internat.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

 

 

Autor IPJ Braila 06 August 2018, 09:22 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii