Silistea: Serbarea de sfârsit de an scolar

De Alexandrina Iordache 22 Iunie 2014, 11:09 Stiri din judet
Copii, parinti si bunici au fost prezenti vineri, 20 iunie 2014, la serbarea de sfârsit de an scolar în comuna Silistea, judetul Braila. Salile de clasa erau pustii dar in curtea scolii, unde s-a desfasurat festivitatea, emotiile au fost la ele acasa.

Primii care au primit premiile pentru rezultatele la invatatura au fost elevii clasei a VIII-a pe care ii asteapta, de luni, examenele Evaluarii Nationale al caror rezultat va cântari greu în admiterea la liceu.

Rând pe rând, începând cu ”bobocii”, clasa 0, elevii si-au vazut încununata activitatea desfasurata la orele de curs în timpul anului scolar. Bucuria si emotia de pe chipul celor premiati, tristetea celor care nu si-au auzit numele printre premianti, flori, multe flori oferite cadrelor didactice i-a facut pe cei prezenti sa traiasca, alaturi de copii, momentul încheierii anului scolar.

S-a încheiat un an scolar dar, dupa cum imi spunea dna Ecaterina Stanciu, directoarea scolii, pe perioada vacantei elevii scolii vor participa la activitati desi la cladirea scolii vor avea loc lucrari de reabilitare.

In luna iulie, în scoala este asteptat un grup de cercetasi în cadrul unui proiect al Primariei, membrii ansamblului folcloric ”Spicul” vor continua programul de repetitii si vor participa la manifestari cultural-artistice atât în judet cât si în judete limitrofe. Sunt numai câteva din activitatile care se vor desfasura pe perioada vacantei.

 

Autor Alexandrina Iordache 22 Iunie 2014, 11:09 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Adriana 23 Iunie 2014, 14:53

    Bravo. Felicitari copiilor !

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate