Peste 32 de tone de nisip confiscate de poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti

De IPJ Braila 07 Februarie 2017, 17:17 Stiri din judet

In data de 6 februarie, ora 11, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti au depistat în trafic, pe DN 22, în comuna Şuţeşti, un ansamblu de vehicule, compus din autoutilitară şi semiremorcă, condus de către un bărbat de 30 de ani, din judeţul Buzău.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că acesta transporta cantitatea de 32,6 tone de nisip pentru construcţii, fără a avea documente care să ateste provenienţa.
Astfel, în conformitate cu prevederile Legii 12 din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de nisip, care valorează 1.340 de lei, şi predării unei societăţi din localitatea brăileană Şuţeşti.

Faţă de cel depistat s-a luat măsura sancţionării cu amendă în valoare de 500 de lei, conform aceleiaşi legi, şi, întrucât nu avea tichetul de cântar la bordul autovehiculului, poliţiştii i-au mai aplicat o amendă de 500 de lei, conform H.G. 1373 din 2008 privind reglementarea furnizării şi transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din România.

 

Autor IPJ Braila 07 Februarie 2017, 17:17 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii