In comuna Viziru s-a inaugurat centrul de tineret

De Mircea Gabriel Lala 05 Aprilie 2016, 08:35 Stiri din judet

centrul de tineret Viziru

Grupul de iniţiativă din comuna Viziru, județul Brăila împreună cu Fundaţia PACT desfăşoară în comuna Viziru proiectul A.C.T.I.V.- Atitudine în Comunitate cu Tinerii Inovatori şi Voluntari.

În data de 3 aprilie 2016 a fost inaugurat Centrul de tineret (în incinta Centrului Socio-cultural „ Acoperământul Maicii Domnului”) unde vor avea loc activităţi pentru copiii şi tinerii din localitate, susținute de lectori voluntari din comunele Viziru şi Bărăganu, precum şi din oraşele Brăila şi Galaţi. La inaugurare au fost prezenți peste 100 de membri ai comunității – copii,părinți,bunici, profesori. Și Primăria Viziru susține acest proiect inițiat de un grup de copii,tineri și adulți care realizează numeroase activități teoretice și practice utile comunității

Perioada de desfăşurare a proiectului: 04.04.2016-15.07.2016
Grupul ţintă al proiectului : 50 de copii şi tineri din comunitate

Ateliere de lucru sunt : ansamblu coral, proiecţie de filme tematice, activităţi de artă vizuală , activităţi recreative nedirijate, activităţi educative non-formale, activităţi sportive şi turistice, atelier de patiserie,formarea de viitori lideri pentru activităţile cu tinerii, atelier de orientare profesională.

 

Autor Mircea Gabriel Lala 05 Aprilie 2016, 08:35 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii