Actiuni ale Poliţiei oraşului Însurăţei

De IPJ Braila 19 Mai 2017, 08:25 Stiri din judet

La data de 17 mai a.c., poliţişti rutieri şi de ordine publică, din cadrul Poliţiei Municipiului, Poliţiei oraşului Însurăţei şi Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au acţionat, în municipiu şi judeţ, pentru menţinerea siguranţei cetăţenilor, a ordinii publice, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere normelor sociale.
Totodată, s-a acţionat şi pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat 16 unităţi comerciale şi 5 persoane fizice autorizate, au legitimat 53 de persoane şi au oprit în trafic 160 de autovehicule.

Au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.370 de lei, dintre care 37 în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 1 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării articole vestimentare în valoare de 100 de lei.

 

Autor IPJ Braila 19 Mai 2017, 08:25 Stiri din judet
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii