Victor Piţurcă: "Gigi Becali este un laş"

De Mihai Vintilă 09 August 2010, 00:00 Sport
Victor Piţurcă şi-a continuat tirul împotriva lui Gigi Becali şi a afirmat despre patronul clubului că este "un laş".

Fostul antrenor al Stelei a condamnat modul în care Gigi Becali conduce clubul din Ghencea şi a precizat că patronul Stelei are probleme financiare.

Piţurcă a precizat că Gigi Becali are probleme cu banii lichizi şi are doar perspective de a obţine anumite sume din diferite afaceri.

Totuşi, în ciuda problemelor financiare de la clubul Steaua, Piţurcă a afirmat că Gigi Becali nu şi-a dorit să obţină 5-6 milioane de euro din marketing şi chiar a decis să închidă departamentul de marketing al clubului.

Piţurcă a mai spus că o problemă de marketing la Steaua a fost şi cedarea lui Pleşan pe numai 50.000 de euro. Tehnicianul a precizat că Pleşan a fost adus o sumă mult prea mare, 1,5 milioane de euro, şi că nu se poate ca o echipă de talia Stelei să-i pună lui Pleşan un preţ de 100.000 de euro "pentru că atunci celelalte cluburi îl vor considera pe Pleşan un jucător de numai 100.000 de euro".

Victor Piţurcă a afirmat că la Steaua au existat momente în care clubul a avut 25 de milioane de euro în visterie, dar că banii au fost risipiţi prea uşor şi fără vreun proiect dinainte stabilit.

Fostul conducător al Stelei a mai spus că a recunoscut de faţă cu Gigi Becali că este un angajat al clubului şi că nu mai era nevoie ca patronul să "încerce să mă umilească în public".

Piţurcă a precizat, din nou, că i s-a părut că era ultima variantă pe lista lui Gigi Becali pentru postul de manager al clubului şi că patronul clubului Steaua vrea să decidă tot la clubul din Ghencea, "inclusiv schimbările pe care să le facă antrenorul în timpul unui meci".(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 09 August 2010, 00:00 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate