România a surclasat Georgia

De Mihai Vintilă 14 Martie 2010, 00:00 Sport
Naţionala de rugby a României a reuşit unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani şi s-a impus, cu 22-10, în derbiul de foc cu Georgia.

Mult mai eficientă decât în meciul cu Rusia, din deplasare, România a profitat din plin de evoluţia mai slabă a Georgiei, echipă deja calificată la Cupa Mondială din 2011, şi s-a impus fără probleme.

Formaţia noastră a făcut mult mai puţine greşeli decât în deplasarea din Rusia şi a avut în Dănuţ Dumbravă un şuteur în mare formă. Singurele probleme înregistrate de România împotriva Georgiei au venit în margine, oaspeţii reuşind să câştige câteva mingi pe repunerea echipei noastre.

Marius Tincu a deschis scorul cu un eseu în minutul 5, după o acţiune purtată pe pachetul de înaintare, dar şi oaspeţii au reuşit un eseu rapid, în minutul 11, când Abuşeridze a culcat balonul chiar pe linia de margine care delimitează terenul nostru de ţintă.

În rest, meciul a fost un duel de la distanţă între transformeurii celor două formaţii, duel câştigat clar de Dănuţ Dumbravă, care a reuşit 17 puncte dintr-o transformare, un dropgol şi patru lovituri de pedeapsă.

Victoria României a fost prima obţinută împotriva Georgiei, după o pauză de patru ani, şi reprezintă un pas important făcut de echipa noastră către play-off-ul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011, ultima şansă a României de a mai ajunge la turneul final.(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 14 Martie 2010, 00:00 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate