Proilavia Braila invita la sport în aer liber

De A.Frangu 14 Iulie 2015, 11:44 Sport

La Centrul Multicultural si de Recreere Poarta Cetatii Braila,  Asociatia Clubul de Turism Proilavia Braila a lansat  proiectul - Sport si sanatate in aer liber - izvor deenergie!, proiect finantat de Consiliul Judetean Braila, prin programul pentru finantarea nerambursabila a activitatilor nonprofit de interes judetean - cultura, culte, sport pentru anul 2015.

Evenimentul a avut loc vineri, 10 iulie 2015, în prezenta a numerosi invitati. Cu aceasta ocazie a fost prezentata ideea proiectului, activitatile, locatiile de implementare si alte informatii relevante. Discutiile purtate dupa prezentarea proiectului s-au axat pe importanta acordata sportului si sanatatii în rândul copiilor si tinerilor, invitatii exprimându-si dorinta de a fi alaturi de acest proiect.

Perioada de desfasurare a proiectului este 3 iulie - 30 octombrie 2015. Proiectul se adreseaza copiilor si tinerilor cu vârsta între 8-30 ani si se desfasoara în mai multe localitati din judetul Braila: municipiul Braila, orasul Insuratei, comunele Traian, Ciocile, Baraganu, Tichilesti.

Primele activitati ale proiectului vor avea loc în Parcul Monument, în zona fântânii arteziene. Prima activitate a avut loc luni, 13 iulie, între orele 18 - 20. Urmatoarele activitati se vor desfasura în perioada marti 14 iulie - vineri 17 iulie între orele 10 - 12,30.
 
Inscrierea participantilor se face la fata locului. Organizatorii activitatilor sportive recomanda participantilor sa vina echipati lejer.

”Venim în întampinarea copiilor si tinerilor printr-o metoda nonformala, noua si inovatoare de înelegere a rolului si scopului practicarii de exercitii fizice si a unui sport cât mai frecvent, chiar si în spatii nonformale (pe alei, în parcuri, pe faleza Dunarii, pe trotuare, în fata blocurilor etc.).

Sportul nu se adreseaza numai performerilor, acesta trebuie încurajat si promovat ca sport de masa, ca o forma alternativa nonformala cu implicatii majore în ”educatie, cultura, familie, comunitate” - Gabriel Lâlă, Asociatia Clubul de Turism Proilavia Braila

 

Autor A.Frangu 14 Iulie 2015, 11:44 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii