POLIŢIŞTII BRĂILENI, LA CAMPIONATUL DE ÎNOT AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

De Redactia 18 Iulie 2017, 10:08 Sport

Politie la campionatul de innot

În perioada 11-14 iulie 2017, la Bacău, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.Competiţia a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.În competiţie au fost angrenaţi peste 70 de sportivi înotători din structurile M.A.I. din întreaga ţară, lotul echipei Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila fiind format din cinci înotători.

Concursul s-a desfăşurat pe următoarele categorii: masculin până în 35 de ani, 35- 45 de ani, peste 45 de ani, feminin şi ştafetă.

Ca în fiecare an, înotătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, care au concurat la diferite probe şi categorii de vârstă, au obţinut rezultate onorabile.
- inspector principal de poliţie Belciugan Angelo, la proba 100 metri liber masculin, categoria de vârstă până în 35 de ani, a urcat pe locul I al podiumului;
-inspector principal de poliţie Prioteasa Laurenţiu, la proba 100 metri bras masculin, categoria de vârstă până în 35 de ani, a urcat pe locul al III-lea al podiumului;
- agent şef-adjunct Simion Marian, la categoria 35-45 de ani, la proba 100 de metri bras, a ocupat locul al III-lea;
- agent şef principal Costea Jan, la proba 200 de metri liber, a ocupat locul al V-lea;
- agent Toma Mihaela, la proba 50 de metri liber feminin, a ocupat locul al VI-lea;

Pe locul al I s-a clasat şi echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române (I.G.P.R. 1), la categoria 4x50 metri liber masculin, din care a făcut parte şi inspector principal Belciugan Angelo.

La finalul concursului, câştigătorii au fost felicitaţi de organizatori şi au primit din partea acestora diplome şi medalii.

 

Autor Redactia 18 Iulie 2017, 10:08 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii