Politisti braileni pe podium la Campionatul de inot al Ministerului Afacerilor Interne

De IPJ Braila 16 Iulie 2013, 10:39 Sport
În perioada 9-12 iulie 2013, la Braila, s-a desfasurat etapa finala a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. Lotul echipei Inspectoratului de Politie Judetean Braila a fost format din 7 înotatori.

Competitia a fost organizata de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, împreuna cu Institutia Prefectului, Inspectoratul de Politie Judetean Braila, Inspectoratul de Jandarmi Judetean, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera si Baza de Reparatii Nave si în colaborare cu Federatia Româna de Natatie si Directia Judeteana pentru Sport Braila.

În competitie au fost angrenati 90 dintre cei mai buni sportivi înotatori din strucuturile M.A.I. din întreaga tara, cu vârste curpinse între 18 si 55 ani, lotul echipei Inspectoratului de Politie Judetean Braila fiind format din 7 înotatori.

Concursul s-a desfasurat pe categorii de vârsta, respectiv, pâna în 34 de ani, peste 35 de ani, feminin si stafeta. Ca în fiecare an, înotatorii Inspectoratului de Politie Judetean Braila, care au concurat la diferite probe si categorii de vârsta, au obtinut rezultate onorabile.

Locul I au obtinut urmatorii înotatori:
- referent Vasile Emanuela, la categoria 50 de metri liber feminin, cu vârsta peste 35 de ani;
- inspector de politie Prioteasa Laurentiu (foto), cu vârsta pâna în 34 de ani, la proba 100 metri bras masculin;
- subinspector de politie Belciugan Angelo (foto), la categoria 100 metri liber masculin, cu vârsta pâna în 34 de ani;
- agent sef de politie Torcaciu Nicusor, la categoria 50 metri liber masculin, cu vârsta peste 35 de ani.

Tot pe locul I al podiumului a urcat si echipa Inspectoratului General al Politiei Române (I.G.P.R. 1) la categoria 4x50 metri liber masculin, cu vârsta pâna în 34 de ani, din care au facut parte subinspector Belciugan Angelo si inspector de politie Prioteasa Laurentiu, care au fost premiati de dubla campioana olimpica la înot, braileanca Diana Mocanu.

Locul al II-lea, la categoria 100 metri bras feminin, cu vârsta pâna în 34 de ani, a obtinut agent principal de politie Bucur Camelia si locul al III-lea, la categoria 50 metri liber masculin, cu vârsta pâna în 35 de ani, a obtinut agent sef adjunct de politie Vizireanu Victor.  

La finalul concursului, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora premii ce au constat în cupe, diplome si medalii.
 
Reprezentantii institutiilor organizatoare au primit diplome pentru ca s-au straduit si au reusit ca în acest an, pentru prima data, sa organizeze la Braila desfasurarea etapei finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.


 

Autor IPJ Braila 16 Iulie 2013, 10:39 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii