Minifotbalul românesc se pregateste de Champions League

De Frimu Ghinea 17 Aprilie 2012, 18:42 Sport
Minifotbalul românesc, unul dintre putinele sporturi în care România detine titlul european, se pregateste pentru sezonul de vara. Este vorba despre finalele Campionatului National si Cupei României, doua competitii care reunesc cele mai bune formatii de minifotbal din tara.

Anul acesta miza este mult mai mare decât în anii trecuti, deoarece recenta înfiintare a European Minifootball Federation care a avut loc la Praga în luna martie a.c. a prilejuit si anuntul ca începând din 2013 se vor pune bazele unei competitii europene intercluburi care va reuni campioanele tuturor tarilor europene afiliate noului organism. Echipa nationala a României, dubla campioana europeana în anii 2010 si 2011, este favorita în cursa pentru câstigarea primului titlu european si la nivel de echipe de club.

”Începând din acest an vom acorda un interes deosebit dezvoltarii acestor faze regionale de calificare, pentru ca la Turneul Final al Campionatului National de Minifotbal sa avem prezente cele mai bune 20 de echipe din cele 46 de campioane din întreaga tara. Iar din cele mai bune 20 de echipe sa desemnam campioana României care din 2013 va reprezenta tara noastra si pe plan european. Acest lucru nu face decât sa confirme ca pasiunea celor peste 30.000 de jucatori legitimati pe care îi avem în familia minifotbalului din România va avea o finalitate cât se poate de frumoasa si de onoranta pentru sportul românesc”, ne-a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din România, dar si al European Minifootball Federation.

 

Autor Frimu Ghinea 17 Aprilie 2012, 18:42 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate