Medalii obtinute de politistii braileni la Campionatul de judo - 2015

De IPJ Braila 17 Martie 2015, 18:45 Sport

medaliati judoLa această competiţie, care s-a desfăşurat în perioada 10-13 martie 2015, organizată de Ministerul Afacerilor Interne, în municipiul Deva, au participat aproape 100 de sportivi.

De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila au participat patru poliţişti, obţinând rezultate deosebite, agentul şef principal de poliţie Costea Jan, care a concurat la categoria +100 kg, cu vârsta peste 45 de ani, urcând pe locul al III-lea al podiumului, şi agent de poliţie Ganea Roxana, la categoria +60 kg, care a obţinut medalia de bronz.
echipa judo
De asemenea, agentul şef principal de poliţie Costea Jan a obţinut locul I cu echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române, în confruntarea cu sportivii celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Majoritatea sportivilor au reprezentat unități de elită ale Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

 

Autor IPJ Braila 17 Martie 2015, 18:45 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii