Masuri speciale la meciul CF Braila - Steaua

De Frimu Ghinea 20 Martie 2013, 22:09 Sport
Peste 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeナ」ean Brトナla vor asigura mトピurile de ordine publicト ナ殃 siguranナ」ト a spectatorilor, sテ「mbトフト, 23 martie a.c., la meciul de fotbal dintre C.F. Brトナla ナ殃 Steaua Bucureナ殳i.
 
Amicalul dintre cele douト echipe se va desfトη殷ra la Stadionul Municipal Brトナla, cu テョncepere de la ora 13.00.Pentru desfトη殷rarea テョn condiナ」ii de siguranナ」ト a partidei, Jandarmeria Brトナla recomandト suporterilor sト nu se implice テョn incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii ナ殃 liniナ殳ii publice, delimitテ「ndu-se de orice formト de violenナ」ト verbalト sau fizicト ce ar putea duce la manifestトビi violente.

Spectatorii nu au voie sト introducト テョn stadion bトブturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune テョn pericol securitatea participanナ」ilor la aceastト competiナ」ie sportivト.De asemenea, este interzisト afiナ歛rea de inscripナ」ii care incitト la ura naナ」ionalト, rasialト, de clasト ori religioasト, la discriminトビi de orice fel ナ殃 la violenナ」ト.         

Participanナ」ii la aceastト manifestare sportivト trebuie sト respecte mトピurile stabilite de organizatori ナ殃 forナ」ele de ordine, pe traseele cトフre locul de desfトη殷rare a meciului, テョn apropierea ナ殃 テョn incinta arenei sportive.
 
Astトホi, テョncepテ「nd cu ora 09.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeナ」ean Brトナla, a avut loc ナ枡dinナ」a de cooperare cu forナ」ele de ordine participante, テョn cadrul cトビeia s-au discutat mトピurile ce trebuie adoptate pentru evitarea aspectelor negative ce se pot テョnregistra テョnaintea, pe timpul ナ殃 dupト desfトη殷rarea meciului de fotbal.

La aceastト テョntテ「lnire au participat reprezentanナ」i I.PJ. Brトナla, I.S.U. Brトナla, Poliナ」ia Localト, de la societatea de protecナ」ie ナ殃 pazト cu care organizatorul a テョncheiat contract de prestトビi servicii, dar ナ殃 delegaナ」i ai C.F. Brトナla.

 

Autor Frimu Ghinea 20 Martie 2013, 22:09 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate