”Cupa Jandarmeriei” - campionat de minifotbal

De IPJ Braila 23 Martie 2015, 09:35 Sport

cupa jandarmeriei, premiantiPremergător Zilei Jandarmeriei Române, 03 aprilie,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila a desfăşurat astăzi, duminică, 22 martie a.c., Campionatul de minifotbal- Cupa „Ziua Jandarmeriei”. Competiţia, ce s-a desfăşurat la Clubul Sportiv Municipal Brăila, a reunit şase echipe care au fost împărţite, în urma tragerii la sorţi, în două grupe.

Cele şase echipe au fost de la: Liceul Tehnologic „G. K. Constantinescu”, „Grigore Moisil”, „Constantin Brâncoveanu”, Liceul Teoretic „Mihail Sebastian”, Colegiul Tehnic „Panait Istrati” şi Jandarmeria Brăila.

După desfăşurarea meciurilor, clasamentul se prezintă astfel:
Locul I - echipa liceului „Mihail Sebastian”;
Locul II - echipa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila;
Locul III - echipa liceului „Grigore Moisil”.  

Pe timpul competiţiei, jadarmii au desfăşurat şi o activitate de prevenire a violenţelor în sport, de informare cu privire la prevederile Legii 10/ 2012 de prevenire şi combatere a violenţelor cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, mesajul final fiind “Fotbalul înseamnă spectacol. Alege să fii fair-play!”.

Spiritul „fair play”- ului trebuie să guverneze conduita participanţilor la competiţii sportive şi ne obligă pe fiecare dintre noi ca pe timpul deplasării la/de la arena sportivă, să ţinem cont de bunul simţ astfel încât ceilalţi cetăţeni să poată să îşi exercite drepturile şi libertăţile fundamentale în activităţile pe care le desfăşoară.

Pentru a marca împlinirea a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, pe parcursul săptămânii viitoare jandarmii brăileni vor desfăşura Campionatul intern la tenis de masă. Această activitate se desfăşoară în vederea dezvoltării spiritului de colaborare şi solidaritate între cadrele unităţii.
    
Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IPJ Braila 23 Martie 2015, 09:35 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii