Concursul de Mountain Bike Măcin XC 2014 – editia 2014

De Alexandrina Iordache 05 Iunie 2014, 10:35 Sport
Sâmbăta, 7 iunie 2014, în Muntii Măcinului se desfasoara concursul de Mountain Bike „Măcin XC”, ediţia 2014. Organizatorii competitiei sunt: Asociaţia BikeWorks alături de Primăria Greci şi Asociaţia Mecanturist.

Evenimentul are ca parteneri: Federaţia Română de Ciclism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea, BikeWorks Sports Equipment, Parcul Naţional Munţii Măcinului, Studio Croma, Top Media, Hangarul, Dorin Bălănescu Photography, Asociatia Sportivă Granitul Greci şi  Kendo Club Galaţi.
Sponsori sunt Curtea Regală, Angelo, Terra Hercinica, Arcada, Daily Open House, Giplast Balkans, Shark, Angelo Stone, Squeezy Sport Nutrition, Mausbike, Lacon, Adquest şi Juniaero.

Parteneri media sunt Freerider.ro, Ciclism.ro, Sportivity, Realitatea TV Galati-Braila, Rock FM, Extreme Addict, BikeTime.ro.

Detalii în comunicatul de presa:

Peste 280 de ciclişti s-au înscris la concursul de Mountain Bike „Măcin XC” , ediţia 2014, care se va desfăşura sâmbătă, 7 iunie, în Munţii Măcinului, cu startul în apropierea localităţii Greci (judeţul Tulcea). Se anunţă un concurs palpitant pe cele două trasee de 35 şi 45 de km, dar şi foarte-foarte multă distracţie, purtând marca organizatorilor de la Asociaţia BikeWorks, Asociaţia Mecanturist şi Primăria Greci.
 
Sunt destule argumente ca să fiţi la sfârşitul acestei săptămâni alături de ciclişti în Munţii Măcinului pentru a vă bucura de o competiţie sportivă spectaculoasă, sau doar pentru a profita din plin de o ieşire în natură. Astfel, BikeWorks împreună cu asociaţiile sportive partenere au programat pentru sâmbătă şi o cursă pentru copii, o demonstraţie de Kendo sau activităţi de aerobic, iar seara un foc de tabără – toate acestea întreţinute de muzică bună.

A doua zi, duminică, este ziua comunei Greci, un alt motiv de sărbătoare, dar şi pentru alte activităţi: tură de bicicletă lejeră prin Munţii Macinului, tură de drumeţie montană, pescuit în zonele învecinate, echitaţie în Cerna, degustare de vin la Crama Dobrogeană în Măcin.
 
„Am fost surprins de cineva care a sunat şi m-a întrebat cât este taxa dacă vine să participe la activităţile din zona de start, nu la cursa propriu-zisă. Păi cât să coste? Nimic! La fel şi dacă vreţi să aduceţi copiii la mini-cursa de biciclete sau dacă doriţi să participaţi la ora de aerobic în aer liber. Tot ce trebuie să faceţi este să veniţi şi să va bucuraţi de natură, aer curat, eventual să aplaudaţi bicicliştii mici şi mari pentru efortul depus”, a declarat preşedintele Asociaţiei BikeWorks, Silviu Negoiţă.

Asociaţia BikeWorks a organizat la finele săptămânii trecute şi recunoaşterea oficială a traseelor, informaţii actualizate putând fi găsite în secţiunea de ştiri a site-ului de concurs mxc.bikeworks.ro.
 
Asociaţia BikeWorks

 

Autor Alexandrina Iordache 05 Iunie 2014, 10:35 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate