Busteni - Cupa Mondiala de Catarare pe Gheata

De Alexandrina Iordache 14 Ianuarie 2014, 08:37 Sport
În perioada 15-18 Ianuarie 2014, la baza pârtiei Kalinderu din Busteni, este organizata de Clubul Alpin Român împreuna cu Primaria Busteni si Uniunea Internationala a Asociatiilor de Alpinism este organizata a doua etapa din circuitul Cupei Mondiale de Catarare pe Gheata.

Desfasurat sub egida Uniunii Internationale a Asociatiilor de Alpinism, evenimentul a atras ca participanti 90 dintre cei mai buni sportivi ai lumii din 15 tari: Azerbaijan, Canada, Cehia, Coreea, Elvetia, Franta, Iran, Italia, Japonia, Marea Britanie, Rusia, Slovenia, SUA, Ukraina si România.

Concursul este dotat cu premii de peste 10.000 euro. Vor fi probe de viteza si dificultate, masculin si feminin, desfasurate in etapele de calificari, semifinale si finale.

Mai multe informatii, programul, precum si impresii, imagini si secvente filmate de la precedentele 5 editii pot fi gasite pe pagina web a competitiei www.iwcbusteni.ro, unde poate fi urmarita si transmisia în direct, pe pagina de facebook a concursului www.facebook.com/icwcbusteni sau se pot solicita detalii la adresa de e-mail: iwcbusteni@clubulalpinroman.com

Sursa: http://www.clubulalpinroman.net

 

Autor Alexandrina Iordache 14 Ianuarie 2014, 08:37 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate