Trei zile de concurs spectaculoase la CARPATHIAN MTB EPIC 2017!

De Frimu Ghinea 25 Septembrie 2017, 08:03 Sport

CARPATHIAN MTB EPIC 2017

Campioni din 10 tari s-au luptat cu natura la propriu pe traseele croite in Bucegi si Piatra Craiului, si au reusit sa cucereasca muntii dupa 157 kilometri parcursi si 5,750 metri de urcare. Competitia CARPATHIAN MTB EPIC a fost declarata de ciclistii profesionisti drept una dintre cele mai grele, daca nu cea mai provocatoare, la care participat pana acum. Laurii victoriei le-au revenit sportivilor din Slovacia si Ucraina.

Castigatorii primei editii a CARPATHIAN MTB EPIC, la nivelul Elite sunt: la masculin - Tomas Visnovský, Matej Ulik si Márton Blazsó; la feminin - Janka Keseg Števková,  Krystyna Konvisarova si Hanna Vergeles. Si amatorii s-au incumetat sa infrunte culmile stancoase ale Carpatilor si s-au bucurat din plin de reusite, acest concurs fiind un test extrem de rezistenta.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati comunicatul de presa atasat, ce contine rezumatul celor trei etape ale CARPATHIAN MTB EPIC 2017, impreuna cu o serie de fotografii de pe traseu si de la festivitatea de premiere. Pentru sursele foto, va rugam sa citati: MPG, Janos Cherestes, Hila Tibi, Brindusa Mutoiu si Traian Olinici.

Pe pagina Facebook Riders Club au fost incarcate deja zeci de poze cu fotografii de pe durata curselor, iar alte sute vor fi publicate saptamana viitoare. Transmisiunile LIVE ale celor 3 zile de concurs pot fi revazute pe Youtube si pagina Facebook Riders Club, precum si pe pagina oficiala www.carpathianmtb.ro/ro .

 

 

Autor Frimu Ghinea 25 Septembrie 2017, 08:03 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii