Sportul Brăilean | O revistă bună despre un an rău 2020

De Mihai Vintilă 19 Ianuarie 2021, 18:59 Sport

sportul brailean 2020

Anul sportiv 2020 a fost un an rău. Multe evenimente sportive s-au anulat, amânat sau chiar s-au desființat. Nu se putea ca după un astfel de an revista Sportul Brăilean să conțină multe informații despre evenimentele sportive pentru că ele nu prea au fost.

Revista este însă bună în ciuda puținătății informațiilor conținute în mod tradițional în Panoramicul Sportiv Brăilean. Psihologul sportiv Eduard Bucureșteanu scrie un articol despre 2020 anul care a traumatizat sportul iar Mircea Cărbunaru o aduce în atenția cititorilor pe Campioana Destinului Mărioara Munteanu.

Istoria sportivă este prezentă prin rivalitatea sportivă dintre Brăila și Galați în urmă cu un secol și printr-un articol dedicat sportului în timpul gripei spaniole. Despre handbal scrie interesant Viorel Alexandru iar Fănuța Leocă aduce în atenție o victorie asupra neputinței, suferinței și indiferențe.

O notă de optimsm aduce articolul semnat de Nelu Ivan și Mircea Cărbunaru despre Primele jocuri olimpice moderne și mărcile poștale.

O invitație la citit puteți vedea în video-ul de mai jos.

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 19 Ianuarie 2021, 18:59 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Hex.petrisor.27 22 Ianuarie 2021, 21:58

    Unde o pot găsi online?

  2. InfoEST 25 Ianuarie 2021, 19:11

    Revista nu este online. Se găsește doar in format tipărit la Direcția Județeană Pentru Sport Brăila.

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii